TRAPPEN & HEKWERKEN

Voor Binnen & Buiten

Met onze machines en vakkundige personeel hebben wij de laatste jaren voor diverse klanten tot volle tevredenheid trappen, zetwerk, bordessen, machines en diverse andere staaltoepassingen geleverd. Wij denken graag met u mee over de toepassingen die u in gedachten heeft.

In onze werkplaats worden alle soorten en maten stalen trappen volgens specificatie van de opdrachtgever vervaardigd. Van steektrappen tot spiltrappen. Van eenvoudig strak en functioneel tot fraaie designtrappen voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten.

Hekwerken voor trappenhuizen, balkons, galerijhekken en vides kunnen worden geproduceerd in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Een spijlenhekwerk maar ook hekwerken met paneelvulling van strekmetaal, roosters en geperforeerd plaat e.d. kunnen wij maken en leveren.

Verder maken wij o.a. kooiconstructies voor het afschermen van buitentrappen, balustrades, sierhekwerken en balkons voor zowel renovatie als nieuwbouwprojecten van bijvoorbeeld flatgebouwen en woningen. Ook leveren wij diverse onderdelen als videleuningen, muurleuningen, borstweringsteunen, balusters en muurafdekkers.

Ook voor de hekwerken geldt dat deze kunnen worden geleverd in alle gewenste uitvoeringen op gebied van oppervlaktebehandeling zoals verzinken, poedercoaten, verfcoating of een combinatie van behandelingen voor een optimale bescherming en uitstraling.

Trap & Hekwerken Projecten

 • Voorbeeld Trap Toepassingen
  anemptytextlline
 • Voorbeeld Hekwerk Toepassingen
  anemptytextlline
 • Martenestate te Cornjum
  anemptytextlline
 • Philips Drachten
  anemptytextlline
 • Appartementencomplex Wolvega
  anemptytextlline
 • Studentenvereniging Vindicat
  anemptytextlline